avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare legata de starea unei firme la M.Finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare legata de starea unei firme la M.Finante

Buna ziua,

Am o firma infiintata prin 2009, cand eram student.

Firma nu a avut niciodata activitate, si am depus ceva declaratii pentru ea doar de vreo trei ori in 2009. De atunci nu i-am mai dat atentie (s-a introdus impozitul forfetar, eu nu aveam bani de asa ceva, asa ca am ignorat totul, nefiind prea documentat si pe deasupra fara buget de forfetar avand in vedere ca era o firma noua).

M-am interesat de curand, atat pe

[ link extern ]
cat si pe
[ link extern ]

si pentru firma in cauza starea firmei este acum:
DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) DIN DATA 19 JANUARY 2013

Asta inseaman ca firma a fost inchisa din oficiu ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 11:17, 5 Iulie 2014
da. o puteti gasi pe portalul tribunalului din raza caruia isi are sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)