avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare punct de lucru SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare punct de lucru SRL-D

Imi deschid un SRL-D sediu firmei o sa imi fie la apartamet dar am nevoie de punct de lucru si acesta pot sa il pun din cate am inteles unde imi este si sediu ce domeniu de activitate se poate pune sa imi accepte ca am punctul de lucru la bloc etaj 4? Va rog!
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 09:50, 10 Iulie 2014
consultanta, management, activitati de birou, dar acestea le puteti autoriza la sediul social, fara a mai infiinta punct de lucru.
Nu aveti de ce sa inregisrtarti si un punct de lucru la aceeasi adresa si in aceleasi spatiu, solutia cea mai viabila este sa autorizati activitatile pe care doriti efectiv sa le prestati la sediul social si atat !!!
In plus daca aveti sediul social inregistrat la adresa respectiva, punctul de lucru il puteti declara tot acolo daca spatiul este distinct partajat si este necesar ca proprietarul imobilului sa dea o declaratie notariala de nesuprapunere a sediului social cu punctul de lucru, ceea ce nu are nici un sens, astfel ca, cel mai bine ar fi sa actionati asa cum v-am explicat mai sus.
Mult succes, iar in situatia in care nu va descurcati va putem ajuta noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Tip de activitãți realizate în afara sediului social și al sediilor secundare kuerten kuerten Bună ziua, Am o firmă care are în statut: Activități desfășurate în afara sediului social și a sediilor secundare. Ce implică ... (vezi toată discuția)