avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolare exterioara - bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolare exterioara - bloc

buna ziua ,

As dori sa izolez blocul pe exterior, am nevoie de autorizatie de la primarie tinand cont ca restul apartamentelor sunt deja izolate si doar al meu nu a fost(cel mai probabil fostul proprietar stia ca o sa il vanda si nu l-a mai izolat)?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:43, 6 Iulie 2014
In principiu nu va trebuie autorizatie de construire, insa notificati as. proprietari care trebuie sa va de-a acordul. Aveti grija sa va incadrati armonios in ceea ce exista acum (in special culoarea), in rest, spor la treaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica elaeco elaeco Buna ziua, Doresc sa va intreb daca este legal ca izolatia termica a peretilor exteriori pe care eu am facut-o din bani personali sa fie data jos de catre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termica apartament ContSters94817 ContSters94817 As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de la primarie pt izolarea termica a apartamentului si cum se obtine aceasta ,cat costa? Am gasit pe internet un ... (vezi toată discuția)
Izolatie bloc Turnus Turnus Buna ziua.Stau la parter si am izolat cu polistiren de 10 cm. si as dori sa stiu daca ma poate obliga asociatia de locatari sa platesc la izolarea blocului (vezi toată discuția)