avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condusul cu coniacul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condusul cu coniacul

am intrebarea dupa un consum ce lam facut si timpul scurs da ca este real rezultatul si la ce sa ma astept in continuare??? dupa un consum amanuntit 3beri de 5% +150g coniac 40% si un lt vin rosu de 12% consumate intre orele 12 si17,30 si a doua zi la orele11,15 am fost testat cu ethylotestul care a indicat valoarea de0,44 dupa care sa recoltat probe de sange dupa aproximativ 45 minute!!! la ce sa ma astept la rezultatul sangelui bine sau rau???
Imbibatia alcoolica in sange este in general dubla sau chiar putin mai mare decat valoarea indicata de etilotest. Dupa toate probabilitatile valoarea imbibatiei alcoolice in sange va depasi valoarea de 0,8. La o valoare a alcoolemiei ce depaseste 0,8 se intocmeste dosar penal.
Da, este foarte mare probabilitatea ca fapta sa constituie infractiune.
Poate insa spera sa scape de cazier.
Daca v-ati oprit din baut la ora 17.30 si a doua zi la ora 12.00 v-a recoltat sange, asta dupa aproximativ 18-19 ore de cand nu ati baut, parerea mea este ca nu ar mai fi trebuit sa aveti cine stie ce alcool in sange.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)