avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituire cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituire cheltuieli de judecata

referitor la recursul, pe care avocata contractata de mine sa ma reprezinte il va inainta imediat ce va primi hotariirea dela instanta de fond,oare in aceea actiune pe care o va face,nu va putea sa solicite si restituirea cheltuielilor de judecata(deoarece sper ca instanta superioara-Tribunalul,sa dea verdictul adevarului care este al nostru al investitorilor FNI,cistigat prin hotarire definitiva si irevoc. a Tribunalului Buc.)Intreb aceasta ,deooarece dna.avocat,spune ca daca vom cistiga procesul ,sa facem o alta actiune in care sa solicitam returrnarea chelt. de judec. Aceasta ar insemna alta taxa avocateasca. O fi drept? sau cum ar fi mai benefic si pentru mine,care am cheltuit o gramada de bani cu aceste procese nedrepte intentate de catre debitorul ,dupaa ce l-am executat(Avas)Sint 4 ani de hartuire.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: simona simona , utilizator 15:30, 6 Iulie 2014
Se poate si asa cum ziceti!

Dar, daca nu veti castiga recursul, nu veti putea obtine cheltuielile de judecata.
Acum la apel trebuie sa recuperati cheltuielile de judecata.Odata castigat,va recuperati banii.Nu trebuie sa se faca o alta actiune ptr recuperare.
va multumesc din suflet.Multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa trec la executarea silita a avas,in cazul fni jokayan jokayan Fac parte din procesul civil si am depus cerere la AVAS pentru despagubire ,In care ni se cere sa trecem ca: -nu doresc sa fiu reprezentat de ANI-FNI sau de ... (vezi toată discuția)
Termen de referinta pentru intoarcere executare silita geavela geavela Am avut de recuperat banii de la FNI .Am facut cerere de executare silita .Avas a facut 2 procese de contestare la executare ,la doua judecatorii.Ambele ... (vezi toată discuția)
acte executare silita anulate monatedys monatedys in urma unei hot. definitive si irevocabile, s-a apelat la executorul jud. care a intocmit actele de executare. insa a solicitat Incuviintarea ptr. exec. ... (vezi toată discuția)