avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... persoana arestata in franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

persoana arestata in franta

buna ziua, am o intrebare daca se pricepe cineva la dreptul din franta. o ruda din familia sotului a fost arestata in franta. din cate am inteles a transportat ilegal persoane din anglia in franta cu tirul si a fost arestat. a reusit sa sune acasa sa anunte dar de vreo 3 saptamani nu mai stim nimic de el. azi am afat ca se afla in arest preventiv intr-un centru de langa paris (maison d'arrete nanterre). stie cineva care ar putea fi pedeapsa care o poate primi? multumesc anticipat
Nu exista o pedeapsa sablon.
Depinde de multe lucruri pentru a se individualiza pedeapsa.
Depinde daca recunoaste sau nu recunoaste si de implicarea sa directa, de imprejurarea de fapt daca a existat sau nu un grup organizat,etc...
Avand in vedere regimul se securitate scazut al inchisorii, intrucat aste vorba doar de inculpati care sunt arestati in asteptarea procesului la Tribunalul de prima instanta din Nanterre si de detinuti condamnati care mai au de ispasit sub 1 an din sentinta definitiva, este permis contactul telefonic cu detinutii.
In consecinta puteti vorbi chiar cu ruda dvs. si afla de la aceasta, care este fapta comisa, daca are avocat, ce a declarat, etc. Telefon de contact: 0330147297575
In privinta pedepsei pe care o poate primi ca urmare faptei comise, nu mai este nimic de adaugat la ceea ce a spus deja domnul avocat Laschoschi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma ajuta????????????????? andreea19 andreea19 va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere ... (vezi toată discuția)
Talharie emyll emyll baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)