Buna seara!
Am angajat avocat ptr divort-partaj.divortul s a terminat,onorariul platit ptr ambele.Ptr partaj separat..nu mi a taiat chitanta.Avocata mi a spus ca poate poate tine proc de partaj in acelasi cu divortul.Avocatul fostei,nu a fost deacord si s a facut disjungere.Dupa proces,avocata imi spune"despre partaj mai discutam..si despre onorariu".I am spus sa fie mai explicita.Mi a dat de inteles ca pe langa ce i am dat,mai vrea.I am dat si eu de inteles ca n a facut nimic ptr onorariul de partaj ptr ca nu s a tinut.Intre timp am renuntat la procesul de partaj.Mai pot recupera acel onorariu si pe ce cale..amiabila,judecatoreasca?
Ptr ca d-na avocat stia ca sunt mici sansele sa le faca pe amandoua odata,sau ca la sedinta avocata fostei putea cere respingerea..m a cam faultat la orgoliu.
Ce dovada aveti ca i-ati dat banii pt partaj ?
Vb cu d-na avocat sa va dea macar o parte, tineti cont ca a redactat capat de cerere privind partajul. E firesc sa va ceara inca bani pt partaj pt ca daca nu s-a facut in acelasi timp cu divortul, vor mai fi termene la care va trebui sa se prezinte.
Tineti cont si ca partea cu care va judecati putea fi de acord cu partajul si ati fi terminat mai repede.
Pai a fost platita ptr aceste termene.Cum sa dovedesc ca i am dat banii intr un restaurant,n am cum dovedi.Si partea cu care m am judecat nu a fost deacord cu partajul.De aia a si cerut sa se faca separat de divort.Nu va mai fi nici un termen ptr ca am renuntat la partaj.Poate nu ati auzit pana acum de avocati cae nu taie chitante,care nu raspund la telefon cand ii cauta clientii,care cred ca tot ce vrei tu ca angajator sa adaugi in inscrisuri este irelevant.Stim f bine cum sta treaba.Ma opresc cu comentariile aici.