avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte la munca

Am divortat de 3 ani, dar la locul de munca figurez tot cu numele vechi. De ce acte este nevoie pt a face actualizarea? Se plăteste vreo amenda? Mentionez ca eu am buletin de Tulcea, dar locuiesc si lucrez in Constanta. E vreo problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 7 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Danielle313 a scris:

... Se plăteste vreo amenda? ...

Amenda platiti numai daca nu v-ati schimbat buletinul /cartea de identitate in termenul prevazut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere schimbare nume dupa divort genoveva70 genoveva70 Buna ziua.......locuiesc si muncesc in Anglia de multa vreme si am divortat din februarie 2011;procesul de divort a avut loc in Romania ,Iasi;problema e ca nu ... (vezi toată discuția)
Este legal sau comite o contravenție/ infracțiune? vis-urit vis-urit in urma divortului sotia si-a recapatat numele de fata,iar la locul de munca semneaza incontinuare acte pe numele vechi. Este legal sau nu?de la divort au ... (vezi toată discuția)
M-am casatorit si nu mi-am schimbat buletinul ioana_florina ioana_florina buna,in urma cu o luna m-am casatorit si nu am mers sa-mi schimb buletinul deoarece locuiesc in casa tatalui meu si nu este in tara pt a ma primi in spatiu. la ... (vezi toată discuția)