avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... P.V. amenda cu domiciliul completat eronat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

P.V. amenda cu domiciliul completat eronat

Buna ziua,
Am primit o amenda de circulatie despre care am luat la cunostinta, am semnat de primire si pe care as intentiona s-o platesc. Totusi, la rubrica ''domiciliu-str'' este trecuta denumirea altei strazi decat a aceleia unde locuiesc. Acum, as vrea sa platesc in 48 h pentru incadrarea la 50% din minimul amenzii, dar n-as vrea sa achit banii si sa nu stinga obligatia pentru ca P.V. nu ar ajunge pe rolul meu de la administratia locala; adresa trecuta in corpul procesului verbal fiind practic inexistenta. As mai avea o zi la dispozitie pentru incadrarea la jumatate din minimumul valorii P.V. Un sfat, o idee ar fi binevenite. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eldeee , utilizator 14:53, 7 Iulie 2014
Va multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
eldeee, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea de plata a amenzii in 48 ore StolnicuIlie StolnicuIlie Am primit o amenda (de 180lei + avertisment) pentru depasirea \"vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv\", conform art. 108 / (1). / a). / 4 din ... (vezi toată discuția)
O amenda foarte mare! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,ieri am primit o amenda,in care sunt trecute urmatoarele fapte: -conducerea unui autovehicul,fara centura de siguranta; -folosire telefonului,fara ... (vezi toată discuția)