avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa fiscala

Buna ziua.

Sunt din Timisoara si as dori sa fac rost de fisa fiscala din 2007 si 2008, perioada in care am fost angajat si nu am primit fisa fiscala pe anii respectivi. Unde trebuie sa ma duc si daca am dreptul sa cer asa ceva. Am dat fosta firma in judecata si ma judec cu ea,pana acum nu sa prezentat nimeni din partea firmei, desi sunt la a 5 prezentare.

Am luat overdraft si credit pe card cat am fost angajat la ei. Legal trebuie sa imi dea 4000ron, pot cere daune morale?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:07, 12 Mai 2009
Puteti cere in instanta daune moral si puteti cere si recuperarea cheltuielilor de judecata (adica onorariul avocatului care v-a reprezentat in instanta dovedit cu chitanta si factura).
Fisele fiscale trebuie sa le primiti de la societatea unde ati fost angajat in acea perioada,fie personal pe baza de semnatura de predare-primire sau prin posta pe baza de confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme angajator fisa fiscala tincaflaviusms tincaflaviusms Buna ziua! Am fost angajat in cadrul unei firme de paza si protectie din data de 05.05.2011 - 08.03.2012 . Fisa fiscala nu am primit-o,asa ca am cerut-o de la ... (vezi toată discuția)
Buna, ma intereseaza sa stiu in baza a carei legi pot intra in ... gheil gheil Buna, ma intereseaza sa stiu in baza a carei legi pot intra in posesia actelor depuse intr-un dosar de cercetare cu accident de munca avand in ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata incerta si neexigibila .cum cere debitorul cheltuieli si ce cheltuieli poate cere ? ioanapsy ioanapsy Un fost furnizor cere in instanta o somatie de plata pe OG 5/2001 pentru o datorie din 2004 , fara sa specifice numarul si data facturii , prezentand-o \"sold ... (vezi toată discuția)