Sunt din Pitesti si asta vara m-am inscris la scoala de soferi .atunci mi-am platit toate obligatiile , inclusiv taxa de inscriere pentru examen (acea taxa pe care o platim la C.E.C. ).Chitanta acelei taxe trebuia depusa la dosar pentru a putea sustine examenul scris de permis auto, iar taxa era in valoare de 50 de ron.
Din diverse motive am picat , iar acum cand am mers sa imi depun din nou dosarul si am platit taxa de reexaminare domnul politist de la casierie mia spus asa: ca taxa pe care am platito eu cu 6 luni in urma s-a marit , iar eu pentru a putea sa dau din nou acel examen de traseu sunt obligata sa mai depun inca 18 ron , deoarece valoarea taxei acum este de 68 de ron . intrebarea este daca acea suma o pot depune la orice CEC din orice judet sau trebuie obligatoriu sa ma deplasez in judetul arges , pt ca momentan stau in bucuresti
.. intrebarea este daca acea suma o pot depune la orice CEC din orice judet sau trebuie obligatoriu sa ma deplasez in judetul arges , pt ca momentan stau in bucuresti
Puteti plati diferenta la orice unitate CEC in contul respectiv.