avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa la CEC
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa la CEC

Sunt din Pitesti si asta vara m-am inscris la scoala de soferi .atunci mi-am platit toate obligatiile , inclusiv taxa de inscriere pentru examen (acea taxa pe care o platim la C.E.C. ).Chitanta acelei taxe trebuia depusa la dosar pentru a putea sustine examenul scris de permis auto, iar taxa era in valoare de 50 de ron.
Din diverse motive am picat , iar acum cand am mers sa imi depun din nou dosarul si am platit taxa de reexaminare domnul politist de la casierie mia spus asa: ca taxa pe care am platito eu cu 6 luni in urma s-a marit , iar eu pentru a putea sa dau din nou acel examen de traseu sunt obligata sa mai depun inca 18 ron , deoarece valoarea taxei acum este de 68 de ron . intrebarea este daca acea suma o pot depune la orice CEC din orice judet sau trebuie obligatoriu sa ma deplasez in judetul arges , pt ca momentan stau in bucuresti
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 11:13, 13 Mai 2009
La orice unitate CEC Bank din tara, cu specificarea : diferenta taxa .Personalul bancii cunoaste problema.
madyfree1987 a scris:

.. intrebarea este daca acea suma o pot depune la orice CEC din orice judet sau trebuie obligatoriu sa ma deplasez in judetul arges , pt ca momentan stau in bucuresti

Puteti plati diferenta la orice unitate CEC in contul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen auto/moto - reexaminare in alta localitate Andrei-T Andrei-T Buna Ziua, am sustinut saptamana trecuta examenul pentru categoria A in Cluj si am picat traseul in oras. In urma unor discutii cu instructorul si cu cei de ... (vezi toată discuția)
Biroul de expertiza din arges stephisor stephisor buna ziua, ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre biroul de expertiza din arges? am de platit un onorariu catre acest birou si nu gasesc nici un nr. de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)