avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa revenire din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa revenire din CIC

Buna ziua,

M-am intors din CIC de 2 ani la 1 martie2014, contractul de munca pe perioada nedeterminata s-a reluat dar la 30 iunie am fost instiintata ca departamentul va fi reorganizat printr-o hotarare AGA si ca dupa perioada preavizului trebuie sa imi inceteze contractul cu art65.
Am dreptul la somaj in cazul acesta chiar daca nu au trecut 6 luni de la revenirea din CIC?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:24, 8 Iulie 2014
Daca va concediaza cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) atunci veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului frz frz m am intors la servici in date de 26.09.2013, dupa cei doi ani de cic dar surpriza domnul director m a anuntat verbal ca fabrica intra in reorganizare si ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim dupa revenirea din cic ionelabejenaru ionelabejenaru la revenirea din CIC la vechiul loc de munca mi s-a propus un nou loc de munca,acesta fiind intr-o alta localitate,pe care eu l-am refuzat,dar nu scris,ci ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatei la intoarcerea din ccc TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, saptamana viitoare imi inceteaza CIC (2 ani). In urma cu o luna am luat legatura cu cei de la Resurse Umane si mi s-a zis ca postul meu a fost ... (vezi toată discuția)