avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Perimare-munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Perimare-munca in folosul comunitatii

politia locala solicita transformarea unei amenzi in munca in folosul comunitatii.instanta dispune citarea intimatei prin publicitate intr-un ziar national de catre petentaPrimarie-politie locala.Nu s-a facut citarea , cauza suspendata .A trecut un an.citata pentru perimare( a trecut un an si doua luni-citarea nu s-a facut). Cum se poate proceda. Daca instanta dispune perimarea , ulterior se poate introduce de catre politie o noua cerere de transformare a amenzii in munca in folosul comunitatii? (si bineinteles sa se faca dovada citarii intimantei)?
Cel mai recent răspuns: cola , utilizator 09:54, 16 Iulie 2014
Nimeni nimic? Eu cred pana la urma ca este autoritate de lucru judecat si nu se mai poate introduce o noua actiune , voi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrezi un fapt notoriu? mihai.narcis.isac mihai.narcis.isac In speta, instanta mi-a solicitat sa citez societatea parata intr-un cotidian de raspandire nationala, ceea ce am si facut prin intermediul cotidianului ... (vezi toată discuția)
Demersuri cautare sotz-parat crisandra crisandra Procesul de divort in care am fost angajata stagneaza deoarece sotia reclamanta nu stie de 4 ani unde este sotzul ei (de alta cetatenie). :(( Am spus ... (vezi toată discuția)