tudorvaleriu a scris:
1. Nu inteleg cum scrisoarea a facut la dus o luna de zile si la intors o singura zi!? (si asta in ambele cazuri).
2. Salariatul a avut posibilitatea sa ia legatura cu angajatorul dupa ce a primit prima scrisoare sau dupa ce a primit-o pe a doua, dar se vede ca nu i-a pasat prea tare. Atunci dvs. de ce va faceti probleme?
3. Procedati la incetarea CIM, deoarece el nu s-a prezentat la convocare.
4. Ce ar putea sa faca salariatul? Sa conteste concedierea? Sub motivul ca a lipsit nemotivat, a stat acasa si nici nu a raspuns la convocari? Ce judecator i-ar da dreptate?
5. Colega mea @pakos v-a raspuns la celelalte intrebari.
1. nu cred ca scrisoarea a facut o luna la dus. cred ca a stat forte mult la posta de destinatie, s-or fi tot trimis avize, si s-a ridicat tarziu de catre cercetat, tocmai pentru ca posta, vaznad ca acesta nu vine s-ai ridice recomandata, nu a binevoit sa o trimita inapoi in termenul de 10 zile, ci a mai tinut-o ...putin, pana cand impricinatul a venit dupa ea.
3. as inceta eu cim, dar nici o convocare nu a fost receptionata cu 5 zile lucrataore inainte de cercetarea prealabila.
4. stiti cum e, mai bine sa imi aiu precautii decat sa imi para rau :(
p.s. nu sunt direct interesat saii suspend cim, pentru ca oricum apare in pontaje ca nemotivat.
Va multumesc.