avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Relatie copil-parinte (parinti aflati in intretinere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Relatie copil-parinte (parinti aflati in intretinere legala a copilului)

Buna ziua.Rog explicati ce se intelege prin expresia "parinti aflati in intretinere legala a copilului" Am un singur copil major , eu si sotia ne aflam in intretinerea legala a copilului /
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:27, 8 Iulie 2014
1. Cine v-a spus sau de unde stiti ca sunteti in intretinerea legala a copilului?

2. Persoanele fara venituri sau care au venituri mai mici de 250 lei lunar pot fi coasigurati la sanatate ai copiilor daca acestia sunt asigurati la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara persoane in intretinere vs coasigurati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele aflate in intretinerea unui salariat. In Codul Fiscal sunt mentionate persoanele care se pot afla in ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara copil major cu venit 250 somaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca salariatul mai beneficiaza de deducere suplimentara pentru copil, care are varsta de 19 ani, nu mai continua cu ... (vezi toată discuția)
Ce deosebire este intre o persoana intretinuta si o persoana coasigurata si pana la ce varsta (baza legala)? elftsaftica elftsaftica Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati. Pana la ce varsta o persoana (tinar peste 18 ani care este student) este in intretinere si unde este specificat ... (vezi toată discuția)