as dori sa stiu baza legala pentru intocmirea unui dosar de chirie doar pentru anul trecut.astazi am fost la fisc iar doamna de acolo parea confuza si mi-a raspuns, citez:nu stiu sa se poata face asta,si mai ales pentru politisti si militari care au avut probleme cu dosarele de chirie caci au luat banii si nu au platit impozitul.
Daca a mai existat un contract de inchiriere pe spatiul respectiv este necesar sa faceti un act aditional si asa va functiona, insa daca inchiriati acum un contract de inchiriere si mentionati ca va produce efecte din anul 2013, s-ar putea sa fie o problema.
Certificat energetic
Dani@
Am un apartament inchiriat (ca proprietar) ,iar contractul va expira in curand.Pot face un Act Aditional de prelungire a Contractului pentru a nu mai fi nevoie ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.