avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract cu agentia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract cu agentia

Buna ziua!am fost la o agentie imobiliara care percepe comision doar de la vanzator in cazul cumpararii unui imobil.Am semnat un contract si am platit 150 ron(pt care nu mi a dat nici o chitanta) pt vizualizare a 5 imobile in schimb nu am fost sa vizualizam niciunul deoarece ne a chemat doar o singura data la birou unde ne a aratat doar poze.Am renuntat la colaborerea cu ei,in schimb acum insista sa merg sa reziliez contractul si sa achit 200 euro pt ca asa era specificat in contract(contract facut la mica intelegere nelegalizt la un notar).Ce pot pati daca nu le mai platesc acesti banuti?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 9 Iulie 2014
Daca aveti documente care va sustin punctul de vedere, ar trebui sa sesizati mai intai protectia consumatorului.
nu am nici un document pt ca nu mi a dat nimic la mana,doar ca nici ei nu au decat contractul acela facut la mica intelegere scris la calculator
Este posibil ca in baza semnaturii dvs. pe contract, sa poata fi deschisa o actiune in instanta. Cu respectivul document in mana, ati putea cere o consultatie la un mediator sau un avocat.
am inteles,doar ca eu consider ca nu prea au cum sa dovedeasca nimic,atat timp cat eu nu ma voi duce sa reziliez contractul
ei nici macar n au cum sa dovedeasca ca eu am platit asa cum scrie in contract acei 150 lei pt a mi cauta imobil,atat timp cat nu e nici o chitanta eliberata sau vreau bon fiscal

Alte discuții în legătură

Furt de bani pt succesiune brucca brucca Am fost la un notar in Bucuresti pt succesiune pe cimitir si casa si inainte de a se apuca de acte mi-a cerut 150 lei. Bun si facut. Mi s-a spus ca se vor ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere (agentie imobiliara) GEG GEG Buna ziua.V-as ruga frumos, daca se poate, sa-mi lamuriti anumite aspecte.Acum 3 saptamani am vrut sa inchiriez un apart.cu 2 camere.Am gasit la o agentie ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problemă: am vrut să îmi cumpăr o locuință ... Blue Moon Blue Moon Am următoarea problemă: am vrut să îmi cumpăr o locuință de la un constructor, pentru care am achitat un avans de 45.000 euro (promisiune-bilaterală), ... (vezi toată discuția)