asigurarea de casa include inundati de conducta iar cei de la asigurari au ajuns la concluzii ca evenimentul nu e asa grav precum zicem sau demonstreaza utilitatile din interiorul casei si nu acopera decat ceea ce le e mai convenabil si ieftin pt ei. ar fi indicat sa i dam in judecata pt ca interiorul are f multe electrocasnice avariate in urma inundatiei dar ei nu le accepta doar un dulap accepta ei . mentionez ca apa a fost 40 cm iar reprezentatul asigurarii la domiciliu nostru a vazut si fotografiat ca apa a ajuns la nivelul acesta dar ulterior ei zic ca apa a fost 1 cm si nu vor sa despagupeasca decat 1 dulap . adica paguba de 15 000 ron ei despagubesc 1300 ron .
Care este intrebarea ? Sunteti nemultumit de modul de intocmire a procesului verbal de constatare sau de lichidarea dosarului de dauna ?
Ce fel de asigurare aveti , la ce societate de asigurari si nu in ultimul rand ce sume asigurate aveti pe polita ?
Intrebarea este ce pot sa fac deoarece reprezentantul al SC gothaer a constatat daunele in procesul verbal iar ulterior prin telefon mi sa zis ca aparatura ñu o vor despagubi deoarece ei cred ca apa a fos de 1 cm cea ce e o minciuna. Sa fui mai explicita una din electrocasnice masina de spalat vase samsung de 1 an care este inca in garantie si care a costat 1700 ron la care am si dovada de la garantie ca ñu sa Putut repara deoarece motorul masini a stat in apa si garantia masini ñu acopera inundatile .asigurarea pe care o am acopera pana la 3000 euro .doresc sa sai dau in judecata si am chemat un evaluator de daune poate cineva sa mi apuna ce trebuie sa fac am sanse sa castig ?
Rca [editat]
Mihai Mihalache
In Dec, 2017 am gasit masina lovita in parcare. Dupa mers la Politie, intrebat pe strada, etc a aparut o copie dupa BI vinovatului impreuna cu asigurarea ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca
Miroslav83
Buna,
Ma poate ajuteti ajuta va rog cu un sfat in urmatoare problema:
Masina mi-a fost lovita din spate, in timp ce eram oprit la cedeaza trecere. Am fost la ... (vezi toată discuția)