avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public suspendat din functie, angajare la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public suspendat din functie, angajare la un SRL

Buna ziua,
Sunt functionar public si in prezent sunt suspendat din functie la cerere.Intrebarea mea este daca pot sa ma angajez la o firma privata fara a avea repercursiuni nici asupra mea ca functionar public,nici asupra celui care opereaza in REVISAL.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 6 Noiembrie 2014
Pe suspendare nu se mai poate incheia nici un contract de munca.
De unde ati dedus asa ceva ?

Vedeti art.96 din Legea 161/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L188 - suspendarea contractului de munca pt functionari publici antara antara Buna ziua, Sunt functionar public si as dori sa stiu daca pot sa-mi suspend contractul de munca pe o perioada de 1 an, din motive personale si daca in acesta ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati ContSters228395 ContSters228395 buna ziua!sunt intr o situatie neclara si caut un rasp edificator.in prezent sunt angajat intr o institutie publica de stat ca si functionar public.de curand ... (vezi toată discuția)
Angajare onimada onimada Buna ziua! Pot sa-mi suspend contractul de munca din profesia de functionar public si sa fiu angajat la un srl? Va rog sa-mi spuneti si articolul de lege care ... (vezi toată discuția)