avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ajutor explicatie motivare hotarare instanta taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ajutor explicatie motivare hotarare instanta taxa auto

buna ziua,
as dori si eu o explicatie juridica sau daca ati mai intalnit o astfel de speta..pe scurt masina din Germania inmatriculata in Ro,platit taxa de inmatriculare in 2008,facut actiune pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, ESTE RESPINSA CA NEFONDATA SI SINGURA MOTIVARE E O FRAZA CITEZ in speta este vorba de un autovehicul pentru care nu a fost facuta dovada inmatricularii acestuia in tara de origine ori in alt stat membru al UE...nu pot sa inteleg ce mi se cere..am depus la dosar tot ce mi s/a cerut la regularizarea cererii de chemare in judecata..cum pot sa imi spuna ca nu a fost inmatriculata cand am depus copii dupa actele din Germania si dupa cele din Romania..ca a fost inmatriculata..deci din 2008 pana acum inseamna ca am circulat cu ea neimnatriculata...sunt bulversat complet?credeti ca am vreo sansa la recurs?am asteptat 1 an sa primesc termen de judecata si acum mi se respinge la primul termen pe acest motiv ca nu a fost niciodata inmatriculata..e posibil?multumesc..
Cel mai recent răspuns: Luci23 , utilizator 18:36, 8 Iulie 2014
In mod obligatoriu va trebui sa atacati hotararea mai sus mentionata.
In procesele privind taxa auto, am vazut hotarari de prima instanta mult mai ciudate decat cea amintita de dvs.
Erorile se produc pe banda rulanta, pentru ca procesele sunt de ordinul miilor, pe fiecare instanta.

Succes!
multumesc mult..asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inmatriculare provizorie prin ordonanta presedentiala ziarediverse ziarediverse Am dat in judecata Serviciul inmatriculari auto in 2012 pt refuzul inmatricularii auto fara plata taxei de prima inmatriculare ... asa cum afacut toata lumea ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto simonik2011 simonik2011 buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)