Buna ziua,
Am cumparat in 06.07.2014 o masina cu numere de Germania valabile pana in data de 10.07.2014 de la o persoana care la randul ei a "cumparat-o" de la soferul acesteia, acesta cumparand-o pentru prima data de la neamt in data de 11.06.2014 (soferul a cumparat-o pe numele lui din Germania, apoi a facut act de vz-cump pe numele patronului si patronul mi-a vandut-o mie). Azi am fost si am luat nr. rosii si cei de la politie imi cer pt. inmatricularea definitiva certificate fiscale si de la sofer si de la patron?
E normal?
Multumesc!
Da, toti detinatorii aveau obligatia de a inregistra masina in rolul fiscal.Solutia ar fi sa incheiati un nou contract cu "soferul" si sa sperati ca nu are datorii la fisc ca sa va dea un fiscal sau sa returnati masina proprietarului anterior sub ameninatrea ca reziliati contractul pentru vicii ascunse.
Daca imi trimite doar patronul certifiat fiscal nu e suficient? In mod normal daca patronul scoate certificat fiscal inseamna ca in momentul cand patronul a inscris-o in rolul fiscal "a avut" certificat fiscal de la sofer.