avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina din Germania

Buna ziua,
Am cumparat in 06.07.2014 o masina cu numere de Germania valabile pana in data de 10.07.2014 de la o persoana care la randul ei a "cumparat-o" de la soferul acesteia, acesta cumparand-o pentru prima data de la neamt in data de 11.06.2014 (soferul a cumparat-o pe numele lui din Germania, apoi a facut act de vz-cump pe numele patronului si patronul mi-a vandut-o mie). Azi am fost si am luat nr. rosii si cei de la politie imi cer pt. inmatricularea definitiva certificate fiscale si de la sofer si de la patron?
E normal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: The-Borg , utilizator 21:17, 8 Iulie 2014
Da, toti detinatorii aveau obligatia de a inregistra masina in rolul fiscal.Solutia ar fi sa incheiati un nou contract cu "soferul" si sa sperati ca nu are datorii la fisc ca sa va dea un fiscal sau sa returnati masina proprietarului anterior sub ameninatrea ca reziliati contractul pentru vicii ascunse.
Daca imi trimite doar patronul certifiat fiscal nu e suficient? In mod normal daca patronul scoate certificat fiscal inseamna ca in momentul cand patronul a inscris-o in rolul fiscal "a avut" certificat fiscal de la sofer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat atestare fiscala. c3zar c3zar Buna ziua . Am cumparat o masina cu numere de germania ( cele valabile 1 luna ) , din tara , de la un targ auto . Am nevoie de certificat fiscal de la cel ce a ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto/certificat fiscal! ALDOLINO ALDOLINO Buna ziua Am si eu urmatoare problema in urma cu cc6 luni am cumparat un auto importat din Germania(nr tol Germania) Am scos cele 3 seturi de nr rosii pe ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)