avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare actiuni

Am mostenit de la parinti un certificat cu actiuni la o societate comerciala din Dr.Tr. Severin. Sunt interesat sa aflu valoarea actiunilor, cum , unde si in ce conditii pot sa le vand. Orice sfat imi este util. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 19:35, 8 Iulie 2014
Aflati valoarea actiunilor de la o firma de brokeraj,de la bursa de valori.Ex.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)