avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formularul 201, Declaratie privind veniturile din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formularul 201, Declaratie privind veniturile din strainatate

Buna ziua

As dori si eu sa aflu o precizare referitor la formularul 201-Declaratie privind veniturile din strainatate.
(Am aflat ca acesta este formulaeul care trebuie comlpetat pentru impozitarea unor bani pe care i-am obtinut lucrand pe Internet pe un site francez.)

Acest formular are, la punctul III , doua rubrici:
1. Venit (lei) si 2. Pierdere fiscala(lei)

As vrea sa stiu daca la pierdere fiscala se trec cheltuielile care le suport pentru ca sa lucrez pe Internet:
costul conexiunii Clicknet si respectiv contravaloarea curentului electric consumat de calculator. In acest caz daca socoti costul curentului electric minim 10 Ron/luna, adica 120 Ron / an 2008 si costul conexiunii Internet de 9.5 Euro( fara TVA, sau pui valoarea si cu TVA ?), adica sa zicem asa estimativ 35 Ron / luna, deci 420 Ron/an 2008, ar veni un total de 540 Ron / an 2008, adica mai mult decat Venitul. In aceasta situatie iti mai primeste la Administratia Finantelor publice formularul 201? Dar , chiar daca ti l-ar primi ei, poti sa nu il mai depui sau esti obligat de lege sa il depui oricum ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:48, 12 Mai 2009
Cheltuielile se trec la rubrica de cheltuieli. Pierderea este rezultatul dintre cheltuieli si venituri. (cheltuielile fiind mai mari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata adriana7 adriana7 Buna ziua Sunt membru al unor siteuri de pe Internet( straine, nu din Romania), care te platesc pentru ca sa vizitezi anumite siteuri( de reclama la anumite ... (vezi toată discuția)
Modalitate de completare formular 200 adriana_nicolae29 adriana_nicolae29 Trebuie sa depun formularul 200 pt 2012 si nu stiu ce sume sa trec la rubricile respective...ma poate ajuta cineva? Multumesc (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala: publicitate pe internet lawcomp lawcomp Buna ziua, pentru ca am avut venituri din afara tarii din publicitate pe internet destul de mari(50.000usd) am zis sa stau linistit si sa declar banii la ... (vezi toată discuția)