avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... lnterdictie de proximitate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

lnterdictie de proximitate

as vrea sa stiu cum se poate obtine un ordin de interdictie in germania impotriva unui cetatean german
Acum 2 luni am fost atacat cu un cutit de fostul sot al prietenei mele dupa care tot acesta a sunat la politie sa ma denunte pentru rapirea fetitei si a sotiei am fost arestat si eliberat dupa 2 ore dupa ce fosta sotie a acestuia a infirmat acuzatiile tot atunci politia a facut pozele necesare confirmari atacului
acest cetatean a fost eliberat dupa 24 ore pe motiv ca nu are discernamant si familia lui ar trebui sa il interneze intrun ospiciu
Din acel moment cauta tot felu de motive pentru a se apropia de mine astazi devenind chiar violent
Mentionez ca locuiesc in regiunea Turinghia cu toate formele legale
-cui trebuie sa ma adresez?
-ce demersuri ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vasy002 , utilizator 20:52, 10 Iulie 2014
Cereti un ordin de protectie,si nu numai dvs.ci si prietena dvs.O sa decida instanta perioada ordinului mai ales ca atacatorul nu are discernamant.Legile germane sunt mai dure ca la noi si ma mir ca un om fara discernamant umbla liber pe strazile Berlinului.Duceti va in instanta,politia nu o sa va ajute.Succes!
aveti dreptul la integritate corporala. luati un spray paralizant(defenol cs), baston cu electrosoc, vedeti daca va trebuie autorizatie sau ceva acte ptr detinere in Ge. si data viitoare cand mai vine ii dati un jet in fata. Va asigur ca de la un spray dat in moaca nu va mai misca sa faca nimic dupa care chemati politia sau strigati ca sa atrageti atentia asupra d-voastra a.i sa va vada si alte persoane. ar fi indicat sa luati si ceva ore(mai multe) de autoaparare.
prietena mea a cerut un ordin de interdictie iar raspunsul a fost negativ
Motivatia:
nu a fost atacata sau ranita personal de catre individ

cat despre spay in moaca :O
multam fain de ajutor
Ordinul de interdictie e una,si ordinul de protectie e alta.Eu v am sugerat ordin de protectie..acest ordin,tine agresorul o perioada de luni/an depinde de caz,la distanta.Cel atacat ati fost dvs.Odata obtinut aces ordin,agresorul trebuie sa respecte regulile enumerate mai sus.Instanta va hotari ce distanta v a tine agresorul fata de dvs/contact fizic,telefonic,prin corespondenta sau in orice alt mod.
multumesc voi incerca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala-spray paralizant ZeosSupreme ZeosSupreme Am deschis aceasta discutie referitoare la un caz din presa: ... (vezi toată discuția)
Agresiune, hartuire, ordin de protectie mia100001 mia100001 buna ziua, acum 2 luni am fost agresata intr-un loc public, iar de atunci sunt hartuita, individul ma ameninta si ma urmareste zilnic, am facut o plangere ... (vezi toată discuția)
Distrugerea unui autoturism - pedeapsa Arabela2013 Arabela2013 Buna ziua.Pe fondul unor aversitati mai vechi sotul meu a fost atacat cu un cutit de un fost prieten, s-au batut etc sotul meu ajungand la spital . De nervi ... (vezi toată discuția)