avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Politica returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Politica returnare produse

Buna,

Am o problema referitoare la returnarea unui telefon mobil Nokia. L-am primit cadou, insa nu doream modelul respectiv. Exista posibilitatea, din punct de vedere legal, sa-l returnez, tinand cont ca nu am niciun motiv intemeiat?
Pot fi returnate produsele in termen de cateva zile?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:29, 14 Mai 2009
Puteti solicita inlocuirea doar daca puteti demonstra o lipsa a conformitatii produsului existenta la data cumpararii acestuia. (Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon mobil tdr- tdr- Buna ziua, am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica are trei reparatii nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)
Telfon mobil cumparat de la orange ,stricat tudor_85 tudor_85 Buna ziua! Suna cam aiurea sa cer niste sfaturi pe un forum asa de serios dar sunt prea suparat pentru a mai inghiti prostiile celor de ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda garantia in cazul unor produse defecte si inlocuite, dupa vanzare tartareanum tartareanum Buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: -in data 01.noiembrie.2010 am achizitionat un telefon mobil cu o perioada de garantie de ... (vezi toată discuția)