avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot obtine o sentinta de divort din 1965- 1966?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot obtine o sentinta de divort din 1965- 1966?

Buna seara. Vreau sa stiu daca pot afla raspunsul la urmatoarea intrebare.
Cum pot obtine o copie dupa hotararea judecatoreasca de divort. Mentionez ca divortul a avut loc in anul 1965 sau 1966, persoana care a divortat nu mai tine minte la ce tribunal a fost si nu mai are hotararea de divort, a pierdut-o.

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: Mihai9o , utilizator 07:45, 9 Iulie 2014
nu aveti alternativa decat sa cautati in arhiva veche pana dati de numele acelei persoane in opisuri...oricum divortul trebuia inregistrat si la starea civila unde s au casatorit ptr ca s a anulat certificatul de casatorie
Care arhiva? Persoana respectiva, nu mai tine mine la ce tribunal a divortat. Cei de la starea civila nu au nici o hotarare.
Cei de la starea civila au in arhiva si in primariile deasemena.Poate stie doamna macar orasul unde s a casatorit/divortat.
Mihai,cei de la starea civila au arhiva
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
mikylaur a scris:

Mihai,cei de la starea civila au arhiva

Au arhiva cu hotararile de divort?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza de catre arhiva judecatoriei o hotarare de divort de acum 25 de ani? baran valentin baran valentin tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort obtinut in strainatate danielakuhn77 danielakuhn77 buna ziua, Sper sa ma lamureasca cineva cu problema mea. Am fost casatorita in Africa de Sud si divortata tot acolo acu 2 ani de zile. Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin nicutadriana nicutadriana Buna ziua.Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Peste 1luna i-mi expira buletinul.Astazi am fost sa depun actele dar mi-au fost refuzate deoarece nu am avut ... (vezi toată discuția)