avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Peste 1luna i-mi expira buletinul.Astazi am fost sa depun actele dar mi-au fost refuzate deoarece nu am avut hotararea de divort.Mentionez ca am divortat in anul 1994 si am schimbat buletinul si imediat dupa divort si acum 10ani.Am cautat acasa hotararea dar n-am gasit-o ,am fost la judecatoria unde s-a pronuntat divortul si am cautat in opisurile arhivei dar fara succes.La politie figurez divortata dar fara nr.dosarului,la starea civila figurez inca casatorita.Ce pot sa mai fac?
Multumesc foarte mult.
Toate cele bune
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:20, 19 Noiembrie 2014
Mergeti din nou la judecatoria la care ati divortat, numai de acolo puteti obtine sentinta de divort. Cautati bine in opisuri ca trebuie sa fiti inregistrata. Intrebati-l pe fostul sot, poate va ajuta el si va imprumuta sentinta lui pana va faceti buletinul.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza de catre arhiva judecatoriei o hotarare de divort de acum 25 de ani? baran valentin baran valentin tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Opis dosare BOSKY BOSKY Buna ziua as dori sa aflu date dintr - un dosar de divort din anii 1970. Pot cauta in opisurile judecatoriei ? (vezi toată discuția)