avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Opis dosare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Opis dosare

Buna ziua as dori sa aflu date dintr - un dosar de divort din anii 1970. Pot cauta in opisurile judecatoriei ?
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
BOSKY, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:39, 25 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care justificati un interes, sunteti parte sau mostenitor al partilor puteti cauta si daca gasiti nr sentinta puteti solicita si o copie a sentintei respective.Discutati la arhiva si inarmati- va cu rabdare.
Am sunat la judecatorie au spus ca sunt inscrisuri care nu se mai vad , nu pot cauta in opisuri . In registrul starii civile nu apare mentiunea divortului, la locul nasterii tatalui meu nu apare iar fosta sotie are trecut ca loc de nastere comuna Milinesti URSS 1932. Unde mai pot cauta date despre divort? Mentiunele casatoriei au fost transmise la locul nasterii tatalui meu si in comuna 30 Decembrie actuala 1 Decembrie jud. Giurgiu. Sa consider ca acest 30 Decembrie o transcriere a locului de nastere din URSS?
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
BOSKY, utilizator
Mergeti la judecatoria respectiva informatia primita prin tel nu este adevarata,puteti sa verificati opisurile.In cazul in care sunteti refuzat faceti un memoriu catre conducerea instantei si il depuneti la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune BOSKY BOSKY Buna ziua, tatal meu a decedat la varsta de 85 ani, sunt singurul copil. Problema este ca tata a fost casatorit apoi a divortat.Din pacate nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)
Succesiune, lipsa sentinta divort si certificat de deces gelone gelone vreau sa fac sucesiunea si imi trebuie pentru notariat certificatul de deces al mamei mele dar ea a divortat de tatal meu intre anii 1948-1950 si a murit in ... (vezi toată discuția)