avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am facut in instanta o cerere de validare poprire cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am facut in instanta o cerere de validare poprire cont firma

am imprumutat o persoana cu o suma de bani cu acte notariale,am dus actele la executor,acum executorul a cerut in instanta ca firma la care lucreaza sa -i opreasca banii din salariu,mi a venit citatie de la judecatorie,ce sa fac sa ma duc cu citatia la executor sa ma prezint in data procesului sa mi pun avocat ce ma sfatuiti sa fac,pentru ai putea bloca conturile firmei la care sotia e administrator iar el angajat,,va rog mult ajutati ma
Cel mai recent răspuns: crystus7 , utilizator 13:24, 9 Iulie 2014
Validarea popririi e una, iar poprirea pe salariul debitorului e alta. Executorul a infiintat poprire pe salariu si firma nu s-a supus sau de ce ati cerut validarea popririi ?
da si acum am primit citatie eu
Daca dvs ati cerut validarea popririi, dvs si angajatorul sunteti citatim, cine vroiati sa fiw ?
Prezentati-va si sustineti-va cererea.

cererea a facuto executorul,am luat legatura cu acesta si a spus ca asa e procedura si ei vor sustine cauza in scris,nu ar fi nevoie de minee

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit Moscu Marius Moscu Marius Buna seara.Am primit la firma o citatie,la judecatorie,in care ni se spune ca avem calitatea de tert poprit, pentru o persoana care nu mai este salariatul ... (vezi toată discuția)
Fabrica a tras banii din contul tatălui pentru pensia de întreținere, dar refuză să o mai vireze în contul meu. este legal ce se întâmplă? Nicoleta Adriana Nicoleta Adriana Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile. Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor ... (vezi toată discuția)
Perimare executare viciucviciu viciucviciu Acum trei ani am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor. Am facut o intelegere de plata cu aceste , am platit o luna , dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)