Buna seara.Am primit la firma o citatie,la judecatorie,in care ni se spune ca avem calitatea de tert poprit, pentru o persoana care nu mai este salariatul nostru de la 01.02.2020.Obiectul dosarului este ``validare poprire``,stadiul ``fond``Pe citatie se mentioneaza `` in proces cu Societatea profesionala de executori judecatoresti....``Cum ar trebui sa procedam? Ce ar trebui sa facem ? Multumesc frumos.
Sa transmiteti un raspuns catre BEJA si sa ii informati ca respectivul debitor nu mai este salariatul societatii. Puteti anexa si documente justificative.
Dacă ați primit citație de la Judecătorie pentru validarea popririi, înseamna ca sunteți dat în judecată ca terț poprit.
Va trebui sa depuneți ÎNTÂMPINARE în termenul legal, prin care să va apărați și astfel sa evitați validarea popririi.
Vă prezentați mâine la termen și-i înmânați judecătorului acte oficiale prin care dovediți ca debitorul nu mai lucrează de la data cutare.
Până la 01-februarie i-ați făcut popriri pe salariu pentru lunile trecute`?
Poprire salariu
flawrin28
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)