avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Tert poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Tert poprit

Buna seara.Am primit la firma o citatie,la judecatorie,in care ni se spune ca avem calitatea de tert poprit, pentru o persoana care nu mai este salariatul nostru de la 01.02.2020.Obiectul dosarului este ``validare poprire``,stadiul ``fond``Pe citatie se mentioneaza `` in proces cu Societatea profesionala de executori judecatoresti....``Cum ar trebui sa procedam? Ce ar trebui sa facem ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:10, 6 Martie 2020
Sa transmiteti un raspuns catre BEJA si sa ii informati ca respectivul debitor nu mai este salariatul societatii. Puteti anexa si documente justificative.
Multumesc frumos,pentru raspuns.
Dacă ați primit citație de la Judecătorie pentru validarea popririi, înseamna ca sunteți dat în judecată ca terț poprit.
Va trebui sa depuneți ÎNTÂMPINARE în termenul legal, prin care să va apărați și astfel sa evitați validarea popririi.
Termenul este maine.Se mai poate face ceva? Si daca se valideaza poprirea,se mai poate ataca sau contesta in vreun fel ?
Vă prezentați mâine la termen și-i înmânați judecătorului acte oficiale prin care dovediți ca debitorul nu mai lucrează de la data cutare.
Până la 01-februarie i-ați făcut popriri pe salariu pentru lunile trecute`?
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita 2740826332154 2740826332154 daca un angajat a facut un imprumut bancar(pentru el personal)inainte de a se fi angajat la actualul loc de munca,imprumut pe care nu l-a platit si acum firma ... (vezi toată discuția)
Validare poprire , sau nu ? discover discover Buna tuturor. Tertul poprit , comunica executorului meu , ca , desi suntem primii cu infiintarea popririi ,el nu poate face plati catre noi , deoarece ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)