Nu stiu daca titlul este cel corect. In dosar "cu cantec"(judecat in sala de consiliu), gasesc, atasata de ultima coperta, cu agrafa, copia unei hartii, catre...prin care aflam ce taxe trebuie sa depun si in paragraful doi, "Relatiile sunt necesare pentru solutionarea cererii...etc.-fara semnaturi. Intreb de ce nu mi s-a trimis..."nu a semnat"...cineva..."Puteti sa o luati, scrieti ca ati luat-o in data de" ...peste 1 luna...Solutia: se respinge, cu recurs in 15 zile. Fac recurs, sau ce fac? Daca se poate raspunde?! A mai trecut timp, am fost contrariata si descumpanita, mereu mi se intampla minuni, dar cred ca trebuie sa fac ceva!( La CEDO parca se zice ca trebuie sa semnalezi..).si toate acestea pentru un proces de doua parale! De judecat de un concurent la examen de admitere la drept. Scuze! "Cat vei mai abuza Catilina de rabdarea noastra?"
sa stiti ca in principiu acasa sau la biroul avocatului, va sunt comunicate citatiile si hotararile.
justitia romana deja se confrunta cu o lipsa acuta de bani, astfel incat sunt comunicate numai actele importante.
este bine sa mergeti dupa fiecare termen sa va uitati in dosar cand acesta se intoarce de la jude in arhiva.
Avocati fara clienti
sbdcl
este adevarat ca sunt foarte multi avocati in bucuresti,este adevarat ca sunt multi care nu au clienti?si care alearga dupa clienti?cum iti faci rost de ... (vezi toată discuția)