avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Justitie corupta sau incompetenta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Justitie corupta sau incompetenta?

am CIM cu concurs si angajare pe o perioada nedeterminata angajatorul m-a dat afara fizic fara decizie simplu de astazi nu mai vii la munca.
Pe fond am castigat reantegrarea si toate drepturile am fost nevoit sa fac executare silita pentru fond in recurs la CA (la momentul acesta nu am motivarea) trebuie sa dau banii inapoi si sa nu mai fiu reancatrat , ca ramasa fara obiect ....CAUZA , se vor chinui mult sa motiveze anularea unui CIM dar o vor face.din toate informatiile mele doar o revizuire mai pot face .
daca are sau stie cineva alta cale de atac extraordinara va rog sa imi comunice cu multumiri. CEDO dureaza 4-5 ani o fac si pe asta dar pana atunci?
Problema mea este ca acel judecator corectare complet de 3 , nu conteaza ca a dat o sentinta aiurea STATUL plateste adica noi.
Daca nimeni nu sezizeaza (dar unde la comisia CE de monitorizare pe justitie???) noi toti vom plati EI vor profesa si vor fi platiti de noi sa ne judece.
Ar fi oportuna o plangere penala impotriva celor 2sau 3 judec care au votat anularea contractului? si dupa pot face ceva ...in justitie ????sau / si la CEDO ?
Justitia nu se va reforma daca noi facem precum strutul sau oaia ...bine cuvinte mari...reformare!!!
Eu sunt omul extremelor si a principiilor, merg pana la capat dar nu gasesc un fir de care sa ma agat .
PS procesul este impotriva unei institutii a statului.Ca mai toate procesele.
#-o

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 16 Noiembrie 2010
ietete... Bravo, stii ca-mi placi?
Adica imi plac oamenii ...extremelor: ori, ori si nimic mai mult.

Ziceai ca esti si omul principiilor. Nu ai auzit de vorba aia "Nu exista padure fara uscaturi"? De aici se poate trage concluzia ca nu toti care reprezinta justitia ... e (lol) corupta sau incompetenta!!!

Daca ai fost duminica la biserica, in predica sa, popa a vorbit de trei tablouri. In primul tablou "Omul contra om" si-a argumentat spiciul zicand ca este suficent sa te duci in salile de la tribunal si vei vedea cata nedreptate se face. Asa ca sunt de acord cu tine (Justitie corupta sau incompetenta), dar nu 100%.

Din pacate, restul pana la 100% ne costa destul de scump (pe noi contribuabilii, nu pe ei), ne macina nervii si trebuie sa cautam competenta la CEDO .

Bafta in drumul tau pana la capat!
Plangere impotriva judecatorilor nu te va ajuta cu absolut nimic, si nici judecatorilor nu li se va intampla nimic.
Poate prima instanta, raportat la probele din dosar a judecat gresit. La asta te-ai gandit?
Care a fost obiectul litigiului ? ... ce solutie a data instanta de fond si ce solutie a data Curtea de Apel in recurs? ... pentru CEDO exista anumite conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru a fi admisibila o astfel de plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva solutiei procurorului de nup-art.278 ind.1 c.p.p. justdeals justdeals Obiect dosar: « plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p. ) ». Am ... (vezi toată discuția)
Sentinta cedo mirage08 mirage08 o zi buna doresc, As avea o intrebare: am avut in anul precedent o sentinta in fond si una la recurs dupa care am depus dosarul la CEDO.In opinia multor ... (vezi toată discuția)
Incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac? maria234 maria234 Buna ziua. Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si ... (vezi toată discuția)