avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta CEDO

o zi buna doresc,

As avea o intrebare: am avut in anul precedent o sentinta in fond si una la recurs dupa care am depus dosarul la CEDO.In opinia multor avocati si a tutror care au urmarit cazul judecatorul care a judecat cazul la fond a fost impartial,influentat,etc,etc..(aici nu as vrea sa-mi exprim parerea mea despre acest "judecator"...
Se pare ca voi primi o sentinta favorabila dinspre CEDO si avind in mina sentinta,intrebarea mea este ce pas pot sa fac si la ce forum fata de acest "om al legii "? fata de acest corupt,etc,etc....
Acest om mi-a facut zile negre impreuna cu acela care m-a dat in judecata si pe a carui mina a jucat cartile acest judecator !!
Va multumesc pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:33, 4 Iunie 2014
Impotriva judecatorului puteti sesiza oficial CSM
S-a declarat admisibila plangerea CEDO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum raspund judecatorii pentru niste solutii gresite??? ContSters114133 ContSters114133 care este procedura prin care ai putea sa tragi la raspundere un judecator?reclamatia la csm...banuiesc ca nu are prea mare efect ca sunt tot ai lor si o mana ... (vezi toată discuția)
Cum pot apela la cedo paumaria paumaria Am trecu printr-un proces in care am fost tratata cu indiferenta si chiar cu rea credinta. Nu am stiut sa fac plangerea bine, nu mi-am permis avocat. si ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare sorin007 sorin007 Buna ziua, este vorba de un proces intre o asociatie de proprietari in calitate de reclamant cu un presedinte ales in lipsa in fara a fi membru al asoc. la ... (vezi toată discuția)