avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata intabulare

Buna ziua,
Va rog sa imi raspunde.ti la o intrebare simpla.....Cine plateste intabulatul pentru un apartament cumparat printr-o agentie imobiliara?Dar comisionul agentiei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:08, 9 Iulie 2014
Buna ziua,
Pentru a vinde, vanzatorul trebuie sa intabuleze imobilul.
Comisionul se plateste de catre vanzator, teoretic. Dar aici este vorba de mica intelegere.
Actele de vanzare cumparare sunt achitate de cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
valabilitate contract cu agentia imobiliara bellla bellla buna ziua va rog cine poate sa-mi dea un raspuns. am semnat un contract de vizionare pt un apartament in anul 2008 luna noiembrie, eu fiind cumparatorul, ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara- contract comision evitalex evitalex buna seara! Am urmatoarea situatie: Am fost contactat de o agentie imobiliara, care a prezentat un imobil la nr. 10. Contractul de comision a fost semnat dupa ... (vezi toată discuția)