avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Societate de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Societate de asigurare

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. daca pagubitul vine cu avocatul la societatea de asigurari si cere oferta de despagubire in original, societatea de asigurari i-o poate inmana in original sau copie???? societatea de asigurari e obligata sa inmaneze acest document avand in vedere ca acesta trebuie sa existe la dosar in original la momentul platii ? daca da, ce articol din Ordin.? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consultant , Avocat 11:24, 22 August 2014
Cererea in original odata depusa ramane la asigurator deoarece acesta este documentul final in baza acruia plateste despagubirea.
multumesc pentru raspuns. acelasi lucru il cunoasteam si eu. Dar au fost multe situatii de genul asta si din acest motiv aveam nevoie de o noua parere. Exista vreun articol care sa-mi spuna negru pe alb asta? multumesc inca o data!
Eu v-as indica sa solicitări din partea asiguratorului sa va informeze in mod oficial la cât a fost constituita rezerva de dauna in cazul dosarului Dvs.
Este doar o oferta, nu are nici o valoarea dpdv juridic. Mai puteti negocia si este posibil ca, dupa, sa primiti o alta oferta. In raspunsul dvs. la oferta faceti referire la suma oferita si atunci nu veti avea nevoie de oferta in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o problema cu o societate de asigurari. mama ... knight knight Buna ziua, Vreau sa intreb si eu o persoana experta Am si eu o problema cu o societate de asigurari. Mama mea a avut un creditde nevoie personale la ... (vezi toată discuția)
Dosar vatamare corporala si daune morale GFC GFC In data de 10.06.2014 am depus la societatea de asigurari EUROINS un dosar de dauna vatamare corporala si daune morale, urmand a fi contactata de la sediul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier scorpionu scorpionu Anul trecut am avut un accident rutier in care am suferit vatamari corporale,precizez ca accidentul nu s-a produs din vina mea.Problema mea este,cei de la ... (vezi toată discuția)