Buna ziua,
Am avut poprire pe contul societatii ,poprire infiintata in 26.05.La sfarsitul lunii mai suma poprita ar fi putut fi virata la finante pentru ca erau suficienti bani in cont,dar astazi 9.07 am aflat cu stupoare ca suma a fost pe toate aceasta perioada blocata de catre banca,dar viramentul catre finante nu s-a efectuat.Stiu ca legea spune ca daca banca nu face plata in termen de 48 ore de la alimentarea contului cu suma resp[ectiva,banca trebuie sa achita contravaloarea penalitatilor de intarziere catre finante.Ceea ce incerc sa aflu este daca situatia se schimba in momentul in care societatea are un overdraft?
Nu stiu procedura legala, dar in practica personala eu cer bancii sa achite proprirea.
Cu toate ca mai nou am aflat ca nu au voie sa tina banii in cont si trebuie sa ii vireze imediat catre ANAF.
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf
flodan
Buna ziua. Acum 6-7 luni ANAF a ordonat o poprire pe contul bancar al unei persoane fizice (pentru CASS recalculat din anii anteriori) in urma careia banca a ... (vezi toată discuția)