avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere din oficiu cass pentru vanzare ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere din oficiu cass pentru vanzare teren

Buna ziua! Am primit pe 1 iulie 2014 o decizie de impunere din oficiu, de la CNAS ilfov pentru un teren vandut in 2009 in care mi se precizeaza ca am de platit 6,5% din totalul sumei luate pe terenul respectiv, plus penalizari. Pana acum NICIODATA nu am primit nicio notificare de plata sau altceva. In momentul vanzarii nu eram asigurat CNAS. Este posibil in vreun fel sa scap macar de penalizarile scoase din "burta" guvernului? Asta daca nu ar fi posibil sa scap de toata suma datorata pentru ca este enorma!!! In decizia respectiva este o suma fabuloasa pe care nici macar nu am vazut-o vreodata si din acea suma s-a calculati impozitul de 6,5%. Am uitat sa spun ca in respectiva decizie este mentionat faptul ca acea enorma suma a fost luata ca venitul meu pe anul respectiv deoarece nu lucram.
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 20:25, 9 Iulie 2014
Singura modalitate de contestare a creantelor si prin urmare, suspendarea executarii acestora, este sa va adresati instantei de contencios administrativ competente, in cazul de fata, Tribunalului Ilfov. Insa sesizarea instantei poate fi formulata numai dupa indeplinirea procedurii prealabile, prevazuta de Legea 554/2004, sanctiunea nedepunerii acesteia la organul emitent al Decizei de Impunere fiind inadminisbilitatea si prin urmare respingerea actiunii introductive, ca urmare a neindeplinirii procedurii prealabile obligatorii.
Decizia de Impunere poate fi formulata doar in interiorul termenului de 30 de zile de la data comuncarii adresei, astfel ca este necesar sa actionati prompt pentru apararea intereselor dvs. legitime !!!
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere din oficiu cass 5.5 % tranzactii imobiliare retroactiv 2010 Tanyla Tanyla Buna ziua, Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru plata CASS 5.5%-la veniturile din tranzactii imobiliare,pentru perioada de raportare an 2010.Va ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat Logos1 Logos1 Buna ziua. Doresc sa-mi recomandati un avocat care sa fi avut de-a face cu legea 95/2006, vreau o consultatie. Dar vreau pe cineva care sa isi faca bine-bine ... (vezi toată discuția)
Abuz cas ilfov Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Pentru vanzarea apartamentului proprietate personala se plateste CASS? Mentionez ca detineam apartamentul din 1994 si l-am vandut in ianuarie 2011 pentru ca ... (vezi toată discuția)