avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire indemnizatie somaj

cand trebuie restituita indemnizatia de somaj. dupa faza de fond sau dupa ce hotararea instantei care anuleaza decizia de concediere devine definitiva si irevocabila?

am primit de la cei de la somaj o decizie in care se spune ca trebuie sa restitui indemnizatia de somaj, desi procesul este in faza de apel.X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 9 Iulie 2014
Puteti solicitate AJOFM-ului suspendarea executarii acelei decizii pana la solutionarea litigiului in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire indemnizatie de somaj menoin menoin am fost reintegrat in munca dupa ce am castigat la instanta de fond. desi institutia a facut apel, ANOFM cere inapoi indemnizatia de somaj prin decizie de ... (vezi toată discuția)
Restituire bani somaj ceaunica ceaunica Buna seara, Am si eu o intrebare, este legal sa mi se ceara restituirea indemnizatiei de somaj, inainte de pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitia ... (vezi toată discuția)
Restituire somaj dupa reintegrare sxamo39_p sxamo39_p In cazul anularii in instanta a deciziei de concediere, urmata de reintegrarea la fostul loc de munca, este obligatoriu ca angajatul sa restituie ajutorul de ... (vezi toată discuția)