avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca pentru angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca pentru angajati

Buna seara,
Va rog un pic de asistenta.Ce fel de contract as putea sa fac unui sofer care pleaca la drum cu bani cash si s-ar putea sa nu se mai intoarca?Ce ar trebui sa contina contractul sa pot sa il dau in judecata daca pleaca cu tot cu bani?Ce acte sa ii fac atunci cand iipredau banii?In plus am o datorie la fratele lui,cu facturi,ne-am inteles verbal ca ii dau in iarna dar acum ii vrea?Mi-e frica ca va pleca si cu masina fratele lui.Va rog raspuns si eventual unde gasesc un anumit tip de contract sa pot recupera ceva?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:15, 9 Iulie 2014
Banii ii dati cu dispozitie de caserie sau avaqns decontare, stie contabilul, iar daca pleaca cu banii faceti plangere la politie pentru ca este furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri in valuta sain sain Administratorul unei firme pleaca in concediu in strainatate.La plecare a cumparat valuta din banii din caseria societatii.La intoarcere a adus bonuri de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta in conta Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu patronul pleaca in delegatie in alt oras pentru cumparare marfa,venind inapoi cu facturile aferente.eu in conta [b]sunt obligata[/b] sa fac inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)