avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de sanctionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de sanctionare

Angajatorul poate emite si semna o decizie de sanctionare in peroada concediului de odihna?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:57, 12 Mai 2009
Daca cercetarea prealabila s-a desfasurat inainte de a avea salariatul CO, se poate. Daca sunteti mai concret, va pot raspunde mai exact.
Orice sanctiune se aplica numai dupa efectuarea cercetarii disciplinare.....cu toti pasii care trebuie urmati, inclusiv convocarea cu cel putin 5 zile inainte de data stabilita pentru cercetarea disciplinara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare abatere disciplinara gh3gh1 gh3gh1 Angajatorul a primit o sesizare despre o abatere disciplinara a unui salariat. Dar la data primirii sesizarii, salariatul intrase cu doua zile inainte in ... (vezi toată discuția)
Salariat pe srl-d bob02008 bob02008 Buna ziua, am un SRL-D de 5 luni deschis cu activitate, in cadrul societatii am 3 angajati, insa unul dintre ei numai isi indeplineste atributiunile, insa ... (vezi toată discuția)
Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)