avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referat privind restructurarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referat privind restructurarea postului

am si eu o intrebare........
stiti cumva cum pot face rost de un model de "referat al sefului de departamet privind necesitatea restructurarii unui post de inginer?"
trebuie sa fac un astfel de referat si nu am nici cea mai vaga idee ...... #-o
Cel mai recent răspuns: onicutza , utilizator 22:47, 12 Mai 2009
buna seara! intrii pe google.cauti referate........ si eu tot asa am luat unul
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am o intrebare, daca poate cineva sa.mi raspunda: la ocuparea functiei de inginer la un spital, pentru stabiliorea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Este corect asa? razvandicu razvandicu vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt cei mai pregatiti avocati! razvandicu razvandicu dupa cum am citit parerile unor avocati si juristi de pe acest forum si a altora cu care am mai discutat s-a format 2 pareri diferite si cum e si normal ... (vezi toată discuția)