avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua

Bunicii mei au murit (au mai mult de 10 ani) si averea lor corespunde tatalui meu care a decedat si sorei lui. Ea vrea ca noi copii tatalui ( noi nu am stiut ca avem dreptul , ea a stat acolo in casa bunicilor , noi crezand ca bunicii i-au lasat totul ei )sa semnam sa ii lasam ei totul si noi nu vrem , ea ne-a citat dar eu nu pot sa ma prezint locuiesc in strainatate. Ce pot face in cazul acesta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:30, 10 Iulie 2014
daca nu va intelegeti amiabil va poate reprezenta un avocat in procesul respectiv. Puteti trimite o procura autentica (care va fi tradusa si legalizata si aici) cuiva din tara care sa va reprezinte, fie in relatia cu avocatul daca mergeti in proces fie in fata notarului daca ajungeti la o intelegere.
Daca vreti sa renuntati la mostenire se poate dar depinde de data decesului tatalui.
Daca nu vreti e altceva.
Ce vreti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoi de sfaturi in problema unei succesiuni ! LenaS LenaS Bunicul decedat, unic titular a casei pe care a contruit-o impreuna cu bunica, are din prima casatorie o fica, apoi din a doua casatorie cu bunica care este ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme andrei-bogdan andrei-bogdan buna ziua succesiunea trebuie facuta dupa decesul bunicului.mostenitorii sunt bunica si cele doua fiice. in prima faza am incercat la notar dupa ce sora ... (vezi toată discuția)
Pot face procura sotului? pytycucu pytycucu Buna ziua!O intrebare!Pot face o procura sotului meu pentru a ma reprezenta la succesiunea dupa decesul tatalui meu? Mentionez ca nu pot pleca de la servici ... (vezi toată discuția)