avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Care sunt costurile inceperi unui proces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Care sunt costurile inceperi unui proces

care sunt costurile inceperi unui proces impotriva asiguratorului Astra?
sunt in situatia in care ei au aprobat dosarul de dauna pt plata,deci mi-au dat dreptate doar ca nu mi-au mai platit dauna
se merita sa incep un proces pt o suma de 2000 euro?
pot solicita penalitati de intarziere pe perioada procesului,chletuieli judecatoresti si alte daune morale?multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 16:18, 10 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Veti plati si taxa judiciara de timbru la suma respectiva, care va fi in cuantum aproximativ de 805 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco mradu95 mradu95 am avut o problema mi a luat foc masina in timpul mersului, in august, au venit pompieri au venit criminalisti, au facut constatare, au zis k a luat foc de la ... (vezi toată discuția)
Cuantum daune morale ivanacristescu ivanacristescu Vreau sa stiu daca trebuie sa achit vreo suma,drept taxa,in tribunal,in cazul in care as cere daune morale,intr-un proces.Si daca da,cam care ar fi cuantumul ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru FLORYS77 FLORYS77 Cand se plateste Taxa ? Cum se calculeaza suma din care se deduce taxa, suma prejudiciului, se adauga si suma daunelor morale ?? Cei care cer daune ... (vezi toată discuția)