avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare minor

procesul de reincredintare minor poate fi deschis doar la domiciliul minorului ?
procesul de reincredintarea minorului se poate deschide doar la domiciliul minorului ??? si daca minorul are domiciliul in strainatate cu rezidenta este cetatean roman cu resedinta in Romania se poate deschide proces de reincredintare in tara???
La ce instanta ??? Va rog sa/mi raspundeti la aceasta intrebare complementara !!
Da , competenta e judecatoria in a carei raza teritoriala are domiciliul tatal , ca parat .
ma interesa competenta in cazul in care tatal este reclamant......
Competenta apartine judecatoriei unde isi are domiciliul paratul, in speta sotia.
multumesc

Alte discuții în legătură

Competenta divort nicolascris nicolascris actiune divort -Reclamantul cetatean roman -Parata cetatean roman -Minora [9ani si 6 luni] nascuta in 2003 in Romania. Ultimul domiciliu comun din ... (vezi toată discuția)
Proces incredintare minor din concubinaj kera kera Buna ziua, am o fetita de 6 ani, provenita dintr-o relatie de concubinaj care a durat 4 ani. Fetita locuieste cu mine (mama ei) de 4 ani si jumatate ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori din afara casatoriei codreank_30 codreank_30 Buna ziua! As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva, in legatura cu o problema legata de doi copii din afara casatoriei. Am doi baietei gemeni care sunt in ... (vezi toată discuția)