avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sume netrecute in RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sume netrecute in RJIP

Am un PFA si imi tin singur contabilitatea. Am f multe nelamuriri. Una din ele este daca se trec sumele de 0.01 lei? Este ceva dobanda din banca. De asemenea mai am 0.03 lei un comision de interogare sold. Am foarte multe lunar si ma intrebam daca si astea sunt obligatorii sau le pot trece cu vederea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:26, 10 Iulie 2014
Se trec toate valorile iar rotunjirea o faceti doar la sumele pe care le treceti in D200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 Tessy Tessy Ce se trece la punctul 2.1 din declaratia 200? Respectiv \\"contributii sociale obligatorii, potrivit legii\\"? Pentru ca am inteles ca nu se trec ... (vezi toată discuția)
Rotunjirea sumelor trecute in declaratiile fiscale! Cum se trec sumele reprezentand impozite, taxe si alte sume datorate bugetului general consolidat in declaratiile fiscale( 100, 101, 300, 701,etc.) conform ... (vezi toată discuția)
Plati catre cas cruiser1982 cruiser1982 Salutare , Am o mare problema si nu pot gasi nici o explicatie din partea autoritatilor si cer aici ajutorul. Vreau sa inchei contracte \\" conventie ... (vezi toată discuția)