avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare contract

am incheiat un contract cu un hotel cu privire la rezervarea salii pentru organizarea unei nunti ce va avea loc pe 22.08.2015 si am platit in acest sens un avans de 1000 lei.
Intre timp am platit aceleasi avansuri privind muzica fotograful etc, cheltuind bani pentru evenimentul din 22.08.2014
Am fost contactat de cei de la hotel astazi si mi-au spus ca au facut o greseala si sala e ocupata la acea data, iar astfel evenimentul nu mai poate avea loc.
Cui sa ma adresez Instantei Civile sau protectiei consumatorului, astfel incat susnumitii sa imi plateasca prejudicial creeat, avansurile....
Unde pot studia aceste aspect in codul civil si/sau commercial.

Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 17:50, 10 Iulie 2014
Puteti introduce o actiune civila prin care sa solicitati atat restituirea avansului pe care l-ati achitat, cat si celelalte cheltuieli pe care le-ati facut cu organizarea evenimentului (pentru care trebuie sa aveti dovada platilor), insa studiati si contractul pe care l-ati incheiat cu ei.
De asemenea, puteti sa solicitati si daune morale, intrucat dansii chiar v-au creat o situatie f. neplacuta si injusta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract prestari servicii Korinnna Korinnna Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: In iunie 2018 am incheiat un contract de prestari servicii pentru a ne organiza nunta in 2019,pentru inchirierea ... (vezi toată discuția)
Nunta 2020, stare de urgenta MariaMaria15 MariaMaria15 Buna ziua! In luna mai aveam programata nunta intr-o locatie din oras. Am incheiat un contract de prestari servicii, data la care am achitat suma de 1500 de ... (vezi toată discuția)
Patronul imi cere avans pentru o sala de evenimente care nu exista Nico_Nicoleta Nico_Nicoleta Buna ziua. Anul acesta intentionez sa ma casatoresc. Localul in care va avea loc evenimentul este un balon care are ca si destinatie teren de fotbal. Patronul, ... (vezi toată discuția)