Buna ziua,
Eu lucrez intr-o firma in care exista 2 zone: una pentru toti angajatii si una cu acest restrictionat. Activitatea mea se desfasoara in zona restrictionata insa toaletele, balconul pentru fumatori si bucataria sunt in cealalta zona.
As vrea sa stiu daca este legala contorizarea orelor mele de munca doar pentru timpul petrecut in zona cu acces restrictionat. Colegi din cealalta zona au timpul contorizat de la intrarea in sediu.
Va multumesc.
Timpul de muncă reprezintă orice perioadă în care salariatul prestează munca, se află la dispoziţia angajatorului şi îndeplineşte sarcinile şi atribuţiile sale, conform prevederilor contractului individual de muncă, contractului colectiv de muncă aplicabil şi/sau ale legislaţiei în vigoare (art.117 C.mun.).
Prin urmare, in regulamentul intern angajatorul poate reglementa o astfel de situatie mentionata de dvs
Timpul de lucru
Popl
Bună ziua! As vrea sa știu dacă timpul alocat punerii și scoaterii uniformei necesare locului de munca este inclus în timpul legal de munca. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Durata de munca
valycalciu
am fost in delegatie cu servicu la o distanta de 190 km cu plecare de la domiciliu la 5 dimineata si intoarcere la 20.00 , am primit diurna pe ziua respectiva ... (vezi toată discuția)