avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Refuz eliberare certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Refuz eliberare certificat fiscal

o persoana fizica solicita certificat fiscal pentru un imobil-proprietate personala -( nu are datorii).Daca are datorii avand si o societate ( datoriile sunt pe societate si el este administrator unic al societatii respective - are un spatiu inchiriat si i - a expirat si contractul de inchiriere- fiind in litigiu societatea cu Primaria pentru evacuare si reziliere contract) e legal sa nu i se elibereze certificatul fiscal?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 11:37, 11 Iulie 2014
Nu este tocmai legal. Potrivit procedurii fiscale, contribuabilul - proprietar, are dreptul de a solicita eliberarea certificatului fiscal, la cerere. Faptul ca detine si o firma, nu are nicio legatura cu statutul persoanei fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

''eliminarea'' chiriasilor din spatiu Barbituvik Barbituvik Buna ziua Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns . In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Problema interesanta adimanea adimanea Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.(nu sunt avocat sau jurist,insa de 3 ani reprezint o Asociatie de Proprietari in instanta in urmatorul ... (vezi toată discuția)