avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihna asistent persoana cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihna asistent persoana cu handicap

am cerut banii de concediu de odihna neefectuat si am fost refuzat pe motiv ca nu sunt bani Cepot face in situatia asta?????????
:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 11 Iulie 2014
Vi s-a incetat c.i.m.?
da ,pentru ca persoana cu handicap a decedat iar eu am aflat ulterior ca am dreptul la compensare in bani a concediului de odihna.
In acest caz, fie promovati o actiune in instanta, fie apelati la mediere pentru solutionarea conflictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data inceput termen de prescriptie pentru solicitare compensarii zilelor de concediu neefectuate NeaMuffy NeaMuffy Buna, Am citit in diverse locatii ca termenul de de prescriptie pentru exercitarea dreptului de a solicita compensarea baneasca a zilelor de concediu de ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului de odihna Marius201390 Marius201390 Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 8 luni iar cand am plecat din firma mi-am facut cere de incetare a C.I.M. conform art 55 lit. b si am cerut si ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a co neefectuat lauraadriana lauraadriana La incetarea CIM salariatul solicita compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat in perioada derularii contractului de munca, respectiv 2007-2016. ... (vezi toată discuția)