avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizitare nepot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizitare nepot

pot sa-mi dau in judecata ginerele si fiica pt a obtine drept de vizaita pentru nepotul meu.acestia nu-mi dau voie sa-l vad iar in 8 luni l-am vazut de 5-6 ori.
Cel mai recent răspuns: turchy_20 , utilizator 15:04, 13 Mai 2009
In virtutea legaturii de rudenie cit si a afectivitatii fata de minor aveti calitate procesuala activa de a promova o actiune avind ca obiect un program de vizitare a minorului
si ce ar trebui sa fac ?cui sa ma adresez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare nepoti vicente73 vicente73 buna seara.in urma casatoriei fiului meu au rezultat doi copii.,parintii acestora s-au divortat.eu de la data divortului nu am mai putut sa-mi vad ... (vezi toată discuția)
Programul unui copil ,atunci cand parintii sunt despartiti janos04 janos04 Buna ziua. Am o fiica care este despartita, si are un copil de 5 ani,care este in grija tatalui. La divort, a convins-o sa ii dea copilul ca for fi din nou ... (vezi toată discuția)
Cer un sfat, un raspuns - modificare program de vizita ContSters302913 ContSters302913 Fiica-mea este divortata din anul 2011,hotarirea judecatoreasca in urma divortului a fost ca minora,( acum in virsta de 2ani si 8 luni ),sa locuiasca la mama ... (vezi toată discuția)